Már jelenleg is milliárd fölötti éves forgalmat tudhat magáénak a vendéglátóipari fogyóeszközöket forgalmazó Impex 2000 Pohár Center Kft., de öt éven belül a forgalom ötszörözését tervezi, amire a hazai piac bővülési üteme minden lehetőséget megad.
Már jelenleg is milliárd fölötti éves forgalmat tudhat magáénak a vendéglátóipari fogyóeszközöket forgalmazó Impex 2000 Pohár Center Kft., de öt éven belül a forgalom ötszörözését tervezi, amire a hazai piac bővülési üteme minden lehetőséget megad.
A mai világban már nem elég csak jó szakácsnak lenni, nem elég kitanulni azt, hanem az egészet kell átlátni, azt a csapatmunkát végezni, mely eredményes lesz. Pontosan erre épít az Eventrend, mely számos vendéglátóhelyet vitt sikerre a szakma széles spektrumának minden szegletéből. Olyan séfekre támaszkodva tudja ezt megtenni, mint Wolf András vagy éppen Krausz Gábor. Arról, hogy miként találta meg a számára szükséges kihívást és sokszínűséget, Krausz Gábor mesélt nekünk.
Horváth Ákos séf, aki hosszú idő után személyes okokból hazatelepült Magyarországra, a tihanyi Echo Residence All Suite Hotelben működő Karolina Fűszerkert Éttermet vette át.
Mindig szakács akart lenni, az alapoktól kezdte, és eljutott a konyhafőnöki pozícióig. Látott többfajta konyhát, megtanult dolgozni, és séf létére visszament szakácsnak.
Az idei év hozott néhány örömteli történést a gasztronómiában: két új Michelin-csillagos étteremmel is gazdagodott Magyarország, a Szulló Szabina és Széll Tamás által vezetett Stand étterem és a Babel kapott ezzel komoly nemzetközi elismerést.