A Hungast Soroksári úti 3000–4000 adagos konyháján találkoztunk Végh Tamás séffel, a cég gasztronómiai igazgatójával, hogy a pályájáról beszélgessünk, és arról, hogy merre is halad a közétkeztetés.
A Hungast Soroksári úti 3000–4000 adagos konyháján találkoztunk Végh Tamás séffel, a cég gasztronómiai igazgatójával, hogy a pályájáról beszélgessünk, és arról, hogy merre is halad a közétkeztetés.
A nyáron nyitott Fáma és az éppen bezáró Beszálló fenegyerek séfjének legboldogabb időszakai azok voltak, amikor 18 órás munkanapokon szárnyalhatott a kreativitása. A nagy klasszikus fogásokhoz pedig nem fél hozzányúlni. Séfportré.
Az encsi Anyukám Mondta sikere után a tulajdonosok Miskolcon egészen új koncepcióval, a vastag tésztás szeletbárral indították fél éve a Pizza, Kávé, Világbékét. Dudás Szabolccsal egy sütőtökös, mézes, gorgonzollás, specksonkás pizzaszelet társaságában beszélgettünk.
Schreiner Gáborral többek közt a japán konyháról és mentalitásról, a modernkori rabszolgatartás fellegváráról, valamint a gasztroforradalom és a hideg tökfőzelék kapcsolatáról is beszélgettünk. Séfportré.
A 67 Étterem & Bistro séfje a Bocuse d’Or történetében igazi veteránnak számít, aki a döntőkben eddig mindig ott volt a dobogón. Sosem az első helyet tűzte ki magának, hanem a szakmai előrelépést.
A Bábel séfje a kézdivásárhelyi családi konyhába szinte beleszületett, de a háromcsillagos L'Arpège-ben több mint egy évig szinte ott is élt, hiszen napi 20 órás műszakokat vitt, azóta a konyhai stressz szinte a drogjává vált.