A jelenlegi formájában bezárt Innio és a hamarosan nyitó HU/NOR két séfével, Tóth Szilárddal és Sajben Csabával beszélgettünk többek közt a pályájukról, az északi szemléletről és a magyar konyháról. Páros séfportré.
A jelenlegi formájában bezárt Innio és a hamarosan nyitó HU/NOR két séfével, Tóth Szilárddal és Sajben Csabával beszélgettünk többek közt a pályájukról, az északi szemléletről és a magyar konyháról. Páros séfportré.
A séf 13 évet dolgozott előkelő szállodákban, éttermekben, sikerre vitte saját éttermét, többezres rendezvényeket is vállal, és gasztronómiai szakértőként is megbecsülik szerte a világban. Mindeközben hetente egy vacsorán főz saját kis éttermében, ahol húsz főnek öt fogást készít a vendégek előtt. Mindezt nála a sikerélmény köti össze. Séfportré.
A sörfőző Európa élvonalbeli főzdéiben, többek közt a leghíresebbnél, a BrewDognál szívta magába azt a szemléletet, hogy minőség terén nem lehetnek kompromisszumok. A most indult új sörfesztiválról, a BPBW – Beer Week in Budapestről és a hazai kisüzemről is beszélgettünk Rebák Tiborral.
A Hungast Soroksári úti 3000–4000 adagos konyháján találkoztunk Végh Tamás séffel, a cég gasztronómiai igazgatójával, hogy a pályájáról beszélgessünk, és arról, hogy merre is halad a közétkeztetés.
A nyáron nyitott Fáma és az éppen bezáró Beszálló fenegyerek séfjének legboldogabb időszakai azok voltak, amikor 18 órás munkanapokon szárnyalhatott a kreativitása. A nagy klasszikus fogásokhoz pedig nem fél hozzányúlni. Séfportré.
Az encsi Anyukám Mondta sikere után a tulajdonosok Miskolcon egészen új koncepcióval, a vastag tésztás szeletbárral indították fél éve a Pizza, Kávé, Világbékét. Dudás Szabolccsal egy sütőtökös, mézes, gorgonzollás, specksonkás pizzaszelet társaságában beszélgettünk.