A budapesti Costes Restaurant nemcsak Magyarország, hanem az egész közép-európai gasztronómia számára is mérföldkővé vált, amikor 2010. március 16-án megszerezte az ország első Michelin-csillagát.
Hazánkban a legtöbben a kaviárt, a szarvasgombát és a libamájat sorolják a luxusélelmiszerek közé, ezek közül pedig a könnyebben elérhetőnek tartott, hungarikumnak számító libamájat szeretik a legjobban.
A tavalyi együttműködésük folytatásaként a hazai tartalomgyártás egyik legsikeresebb csapata, a TheVR élő TikTok bejelentkezésben tesztelte a hazai McDonald’s termékfejlesztői által kitalált különleges termékkombinációkat.
Az Arany Kaviár Étterem 2025. március 12-én ünnepli fennállásának 35. évfordulóját, története a kitartásról, a szenvedélyről és az állandó fejlődésről szól.
Második éttermét nyitotta meg Székesfehérváron a BURGER KING® a Next Stop Üzletközpontban. A friss „Royal” dizájn jegyében épült egység a BURGER KING® 60. étterme Magyarországon. Az M7-es autópálya Auchan-körforgalom melletti lehajtójánál található vendéglátóhely gyors és kényelmes kiszolgálást kínál nemcsak a helyi lakosoknak, hanem az áthaladó vendégek számára egyaránt.