„A jó bor kóstolás után nem hagy kérdést az emberben. Az a célom, hogy ilyenek kerüljenek ki a Tokaj Nobilis Szőlőbirtokról” – ezt Bárdos Sarolta, a Borászok Borásza díj idei kitüntetettje, a Tokaj Nobilis Szőlőbirtok tulajdonosa mondta lapunknak adott interjújában.
Fiatal, tapasztalt, tehetséges – nem véletlen, hogy Molnár Bence az Arany Kaviár étterem konyhájának új kapitánya lett. Eddigi pályafutása figyelemreméltó. Az Arany Kaviár étterem konyháján most megmutatja mindazt, amit megtanult, és számtalan meglepetés várható tőle.
Fiatal, tehetséges séf. Hallottunk róla versenyek kapcsán, találkozhattunk vele hazánk top 10 éttermének konyháján. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy letette a voksát a magyar konyha mellett és elhivatottan keresi a régi recepteket és az igazi hazai alapanyagokat. Lendvai Leventével beszélgettünk a szakács életről, a Virtu Étteremről.
A csúcsgasztronómia világának házias ízeivel, professzionális gasztronómiával várja vendégeit. A St. Andrea Restaurant történetének kezdetektől része, aki hozzájárult a sikerekhez. Egy séf, aki hazai top éttermet vezet, otthon vegetáriánus ételeket főz, és mániákusan gyűjti a könyveket. Kollár Endre séffel beszélgettünk pályafutásáról és terveiről.
A regionalitásban, a szezonalitásban és az őszinte konyhában hisz Csillag Richárd séf, aki feleségével, Gelencsér Jankával immár második évét zárja a Lokal47-tel.