Cukrászat, de drága! Hogyan tovább? Portré 2025. április 22. kedd Az alapanyag- és az energiaárak növekedése miatt egyre nehezebb helyzetbe kerül a cukrászati ágazat. Tags: cukrászat, vendéglátás, magazin, gazdaság
Sárközi Ákos: „Tovább a fiatalokkal!” Portré 2025. április 15. kedd A gasztronómia az utóbbi években megsínylette az egymás után következő csapásokat. Tags: séf, vendéglátóhely, séfportré, vendéglátás, magazin
Akács István séf és a PAJTA sikere: Az új Michelin-csillaghoz Mexikón keresztül vezetett az út Portré 2025. április 09. szerda Akács István séf komoly szakmai előélete, elhivatottsága meghozta a gyümölcsét. Tags: séf, vendéglátóhely, portré, Michelin-csillag, vendéglátás
A pattintott kőtől Lyon-ig Portré 2025. április 07. hétfő Jeneses József 1998 óta foglalkozik késkészítéssel. Tags: Bocuse d'Or, portré, vendéglátás, magazin
Erdei János, a Costes Restaurant séfje: „Soha nem lehet megállni az ötletelésben, az ételek megálmodásában” Portré 2025. április 02. szerda A Costes Restaurant 2010-ben hozta el hazánknak az első Michelin-csillagot. Tags: séf, vendéglátóhely, portré, Costes, vendéglátás, magazin
Rosenstein Róbert, Rosenstein Vendéglő: Történet és tradíció Portré 2025. január 21. kedd Rosenstein Róbert hazánk egyik ikonikus vendéglőjének vezéralakja. Kevés olyan családi vállalkozás létezik a vendéglátásban, mint az övék. Dacolva a körülményekkel, a gazdasági nehézségekkel, helytállnak a gasztronómia változó világában. Tags: séf, Rosenstein Róbert, Rosensein Vendéglő