Pohner Ádám, séf: „Úgy éreztem, hogy nekem más utat kell járnom” Portré 2025. június 03. kedd Egy eladó kocsmából varázsolt Michelin Bib Gourmand minősítésű éttermet Pohner Ádám Mályinkán. Tags: étterem, séf, Michelin, séfportré, gasztronómia
Akkor és most az Arany Kaviár szemével: „Örök mozgásban vagyunk” Helyek 2025. május 29. csütörtök Az Arany Kaviár étterem idén ünnepli 35. születésnapját. Tags: séf, vendéglátóhely, gasztronómia, Arany Kaviár Étterem, hazai gasztronómia
Tischler Petra: „A gasztronómia a legösszetettebb művészet” Portré 2025. május 27. kedd A Séfek Séfe tévéműsor zsűrijében Tischler Petra privát séf váltja Wolf Andrást. Tags: séf, séfportré, gasztronómia, vendéglátás
Kaszás Kornél, a Babel séfje: Mi kell a csillaghoz? Portré 2025. május 26. hétfő Kaszás Kornél séf nevét már a nagyközönségnek sem kell bemutatni. Tags: étterem, séf, séfportré, gasztronómia, Michelin-csillag, Babel
A szoftver szolgálja ki az éttermi igényeket, nem fordítva Szakma 2025. május 23. péntek Mindent a vendégért? Szoftvert biztosan. Tags: étterem, szoftver, adat
„A kávé közös nyelv, ami összeköti az embereket” Szakma 2025. május 21. szerda Baristának lenni hivatás, amely számos képességet ötvöz – fontos a kreativitás, a pontosság és az emberközpontú gondolkodás is – mondja el Nyéki Fanni, a Starbucks hazai brand managere cikkünkben. Tags: verseny, kávézó, kávé, Starbucks