Rosenstein Róbert hazánk egyik ikonikus vendéglőjének vezéralakja. Kevés olyan családi vállalkozás létezik a vendéglátásban, mint az övék. Dacolva a körülményekkel, a gazdasági nehézségekkel, helytállnak a gasztronómia változó világában.
Fiktív Gastronomy – egy étterem, mely merészen robbant be Budapest gasztronómiai kínálatába, és haladó szellemiségével felrázhatja a csúcsgasztronómiát. Ez persze leginkább azoknak az elhivatott szakembereknek köszönhető, akik nap mint nap a vendégekért dolgoznak.
Az első alkalommal megvalósított Szőlőlé Mustrán termelők és borászatok szőlőleveit mutatták be, és fantasztikus meglepetésekkel is várták a látogatókat. Heiszler Ákossal, etyeki őstermelővel beszélgettünk, aki kitalálta és életre is keltette az eseményt.
Szépen bővül a hazai Michelin-csillagos éttermek száma, a hazai vendéglátóipar egyik feltörekvő szereplője, az őriszentpéteri Pajta kapta meg a legnívósabbaknak járó címet.