Magazin

Szakma

Nem enyhült a munkaerőhiány a vendéglátásban és a turizmusban. Az ágazat helyzetét nehezíti, hogy megszűntek korábbi áfa-kedvezmények, megemelkedett januártól a bruttó minimálbér, és februártól élelmiszervásárlásra is fel lehet használni a SZÉP-kártyákat. Szakmai szövetségeket kérdeztünk arról, hogyan értékelik a 2021-es évet, és mit várnak 2022-től.

Moldován Viktor, a Gundel Étterem séfje

Portré

Hosszú, külföldön töltött évek után tért haza Moldován Viktor. Ő az, aki soha nem enged a minőségből, aki letette voksát a magyar konyha mellett és büszkén hirdette a világban. Karrierjének még koránt sincs vége, hiszen hazánk ikonikus éttermének, a Gundel Étterem séfjeként őrzi a hagyományokat. Azt a gasztrokulturális hagyatékot védi, képviseli, ami Gundel Károly életműve adott a vendéglátó szakmának.

Hírlevél feliratkozás

newsletter