Az első alkalommal megvalósított Szőlőlé Mustrán termelők és borászatok szőlőleveit mutatták be, és fantasztikus meglepetésekkel is várták a látogatókat. Heiszler Ákossal, etyeki őstermelővel beszélgettünk, aki kitalálta és életre is keltette az eseményt.
Idén ideje másként nézni a BBQ-ra és a grillre. A bevált sémák tökéletes megoldásokat adnak, ám érdemes tovább is tekinteni. Mind a két technológia rengeteg lehetőséget rejt magában. Akár az alapanyagok, akár az alkalmazott berendezések felől nézzük, mára sokkal kifinomultabb megoldásokat is lehet használni, mint azt gondolnánk. A szakemberek rengeteg ötletet adhatnak akár a vendéglátás, akár a hobbi grillezők számára.
Női energiák a gasztronómiában? Három kiemelkedő hölgy, három figyelemre méltó életút, három történet. Az idei MBH Bank Gourmet Fesztivál roppant érdekes tematikával érkezik.