Vannak séfek, akik követik a trendeket, és tökéletes ételeket készítenek. Viszont vannak olyanok is, akik maguk jelentik a trendet. Huszár Krisztián azok közé tartozik, akik a saját útjukat járják. A séffel múltról, jelenről és jövőről beszélgettünk.
Jahni László séfet mindenki ismeri a szakmában. Neve összeforrt a Kistücsök étteremmel. Azt viszont kevesen tudják, hogy az élete is. A balatoni vendéglátás kiemelkedő szakemberét arról kérdeztük, miként került Budapestről Balatonszemesre, mit jelent neki a szakma, és hogyan látja a 2023-as szezont.
Sokan úgy gondolják, hogy tavasztól őszig tart a grillszezon. Valójában csak a szokásrendszerek miatt van így, hiszen a grillezés egy olyan konyhatechnológia, amit bármikor alkalmazhatunk.
Idén is megrendezték az MBH Bank Gourmet Fesztivált, amely 2023. június 2. és 4. között újra felpezsdítette a hazai gasztronómiát. Ahogy már megszokhattuk, a fesztiválon az ország legjobb séfjei, cukrászai, sör- és pálinkafőzdéi, illetve borászatai várták a nagyközönséget a budapesti Millenáris parkban.
Az Eventrend Group az elmúlt három évben mintha egy hullámvasúton ült volna, de a már 30 éves cégcsoport most érte el történetének eddigi legmagasabb bevételét. A vállalat egyik alapító tulajdonosa, Nagy Gábor arról mesélt lapunknak, minek köszönhető, hogy az elmúlt években megjelenő súlyos, a világot és az országot sújtó nehézségek ellenére is sikeresen navigálják cégeiket.