Az ifjú, tehetséges séfet nem kell bemutatni, hiszen évek óta kiemelkedő szereplője a magyar gasztronómiának. Hosszú évek óta összeforrt a neve a MÁK Restauranttal, ahol megújuló fogásaival minduntalan meglepi a vendégeket. Nem véletlen, hogy a Michelin Guide is az ajánlott éttermek közé sorolja, Mizsei János pedig megkapta a Michelin Young Chef díjat.
Az eldobható, környezetbarát fogyóeszközök és csomagolóanyagok kínálatát feltérképezve piaci szereplőket kérdeztünk arról, hogy milyen portfóliót nyújtanak a HORECA-szektornak, milyen trendeket tapasztalnak az éttermek részéről, és mekkora az igény a környezetbarát cikkekre.
A Nagymező utcában immár elérhetőek Varga Dániel séf bravúros ázsiai fogásai. A jól ismert konyhafőnök mindig egyedit alkot és nem csak a konyhában. Az ínyenceknek és az ázsiai ételek kedvelőinek kötelező, aki pedig nem próbálta még, annak még inkább az.
A panda merchant a foodpanda éttermi partnerei számára kialakított éttermi ellátói platform. Nyeső Dóra, a foodpanda értékesítési és üzletfejlesztési menedzsere már a panda merchant kezdete óta dolgozik az ételszállító vállalat ezen projektjén, amelyet elsőként a Chef&Pincérnek mutat be a cég.
„Székelyföldön csúcsgasztronómia van Michelin csillagos szakácsokkal, csak nem az éttermek étlapjain kell keresni, hanem az otthonokban”– véli Szőcs Előd kreatív séf, aki felismerte, a székelyföldi gasztronómiát úgy tudja legjobban segíteni, ha több helyen „szórja el a magokat”.