A vendéglátás folyamatosan változó világát rengeteg minden befolyásolja. Soha nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy valami fekete vagy fehér. A világ konyháiról beáramló trendek, a saját magunk által alakított áramlatok és a vendégek elvárásai mind irányt szabnak. Hogy miként alakult a tavalyi év, és mit várhatunk 2020-ra, mindenképp érdekes kérdés. Felkerestük a magyarországi gasztronómia néhány szereplőjét, hogy ők miként látják ezt, illetve milyen következtetéseket lehet levonni, mit lehet ebből tanulni.
Két évvel ezelőtt érkezett haza hosszú, külföldön töltött évek után. Rengeteg szakmai tapasztalattal és egy Sanghajban megszerzett Michelin-csillaggal a zsebében egyből felkeltette a hazai gasztrovilág érdeklődését. A köztudatba 2017-ben robbant be a fiatal séf a Konyhafőnök zsűritagjaként, és gyorsan nagy népszerűségre tett szert. Hamarosan saját, új projekttel lepi meg a közönséget.
A fővárosi Forrai Attila séf néhány éve döntött úgy, hogy emberibb életre vágyik. Nem azt nézte, hol találhat nagy népszerűséget jelentő munkát.
A feladatát maximalistaként végzi, és szereti az életet, amit él.