Az Eventrend Group az elmúlt három évben mintha egy hullámvasúton ült volna, de a már 30 éves cégcsoport most érte el történetének eddigi legmagasabb bevételét. A vállalat egyik alapító tulajdonosa, Nagy Gábor arról mesélt lapunknak, minek köszönhető, hogy az elmúlt években megjelenő súlyos, a világot és az országot sújtó nehézségek ellenére is sikeresen navigálják cégeiket.
A Michelin Zöld Csillaggal díjazott hosszúhetényi Almalomb malométterem kifejezett célja, hogy minimális legyen az ökológiai lábnyoma. Ásványi Rita tulajdonos lapunknak arról mesélt, hogy a fenntartható működésük nem csak az üzemeltetésben nyilvánul meg, hanem a közösséggel való együttműködésben is.
Az ifjú, tehetséges séfet nem kell bemutatni, hiszen évek óta kiemelkedő szereplője a magyar gasztronómiának. Hosszú évek óta összeforrt a neve a MÁK Restauranttal, ahol megújuló fogásaival minduntalan meglepi a vendégeket. Nem véletlen, hogy a Michelin Guide is az ajánlott éttermek közé sorolja, Mizsei János pedig megkapta a Michelin Young Chef díjat.
Az eldobható, környezetbarát fogyóeszközök és csomagolóanyagok kínálatát feltérképezve piaci szereplőket kérdeztünk arról, hogy milyen portfóliót nyújtanak a HORECA-szektornak, milyen trendeket tapasztalnak az éttermek részéről, és mekkora az igény a környezetbarát cikkekre.