A Nyárspolgár BBQ régi alaptézise: amit elő kell főzni ahhoz, hogy meg tudjuk grillezni, az nem grillezésre való. Adorjányi Máriusz receptjei a saját szabályai alól mégis kivételt jelentenek. Egyszerűen azért, mert a végeredmény lehengerlő.
A Nyárspolgár BBQ régi alaptézise: amit elő kell főzni ahhoz, hogy meg tudjuk grillezni, az nem grillezésre való. Adorjányi Máriusz receptjei a saját szabályai alól mégis kivételt jelentenek. Egyszerűen azért, mert a végeredmény lehengerlő.
Pataky Péter séf tiszalöki sous vide technológiára épülő húsüzemével arra tett kísérletet, hogy a szakácsok drága munkaideje nélkül is elérhető legyen az éttermeknek a technológia által nyújtott biztonság.
A Heppenheimer tojás is bekerült abba az elit társaságba, amelynek olyan hazai termékek lehetnek a tagjai, amelyek megkapták a minőségtanúsító védjegyet, így azokból a legjobb éttermek biztonsággal készíthetnek magas szintű fogásokat. Azaz, a Label Rouge hazai meghonosítása tovább halad előre.