Átadták a hazai turizmus fellendítését célzó innovációs ötletekért járó díjat az országos CheckINN Turisztikai Innovációs Versenyen.
Átadták a hazai turizmus fellendítését célzó innovációs ötletekért járó díjat az országos CheckINN Turisztikai Innovációs Versenyen.
Kompromisszummentes ebédmenü, ahol a lehető legjobb minőségű alapanyagokból, gondosan készített és az estéhez képest egy árnyalattal egyszerűbben tálalt fogásokat találunk.
A XXV. jubileumi Országos Étterem Hét alkalmából 1 héttel tovább, már 18 napon át hódolhatunk a kulináris élvezeteknek és értékeknek.
A piacvezető közétkeztető cég kísérlete eredményeképpen az ételmaradék mennyisége majdnem a felére csökkent.
Mostantól elérhető a regisztrációs felület Közép-Kelet Európa vezető élelmiszeripari és HORECA szakkiállítására.