A malomban, a malomban, három tarka macska, három tarka macska. És tényleg! Nem véletlen az asszociáció, mely megadta a nevét a kézműves pékségnek.
A malomban, a malomban, három tarka macska, három tarka macska. És tényleg! Nem véletlen az asszociáció, mely megadta a nevét a kézműves pékségnek.
A koktélok fogyasztását nagyban befolyásolják az aktuális trendek, de változatlanul a klasszikus, jól bevált italok a legnépszerűbbek. A koktéloknál nemcsak az ital íze, a felhasznált alapanyagok minősége, hanem a látványos elkészítés és a kiegészítő díszítőelemek is legalább annyira fontosak.
Maga az elnevezés – specialty coffee – is azt sugallja, hogy egy forradalmian új kávéfogyasztási szokásról beszélünk. Idehaza még nincs egy évtizede, hogy megjelentek az újhullámos kávézók, de első perctől kezdve hihetetlenül népszerűek.
Már jelenleg is milliárd fölötti éves forgalmat tudhat magáénak a vendéglátóipari fogyóeszközöket forgalmazó Impex 2000 Pohár Center Kft., de öt éven belül a forgalom ötszörözését tervezi, amire a hazai piac bővülési üteme minden lehetőséget megad.
A mai világban már nem elég csak jó szakácsnak lenni, nem elég kitanulni azt, hanem az egészet kell átlátni, azt a csapatmunkát végezni, mely eredményes lesz. Pontosan erre épít az Eventrend, mely számos vendéglátóhelyet vitt sikerre a szakma széles spektrumának minden szegletéből. Olyan séfekre támaszkodva tudja ezt megtenni, mint Wolf András vagy éppen Krausz Gábor. Arról, hogy miként találta meg a számára szükséges kihívást és sokszínűséget, Krausz Gábor mesélt nekünk.
Horváth Ákos séf, aki hosszú idő után személyes okokból hazatelepült Magyarországra, a tihanyi Echo Residence All Suite Hotelben működő Karolina Fűszerkert Éttermet vette át.