Mindig szakács akart lenni, az alapoktól kezdte, és eljutott a konyhafőnöki pozícióig. Látott többfajta konyhát, megtanult dolgozni, és séf létére visszament szakácsnak.
Mindig szakács akart lenni, az alapoktól kezdte, és eljutott a konyhafőnöki pozícióig. Látott többfajta konyhát, megtanult dolgozni, és séf létére visszament szakácsnak.
Számos olyan területe van a gasztronómiának, mely a vendéglátás fejlődésével egyetemben új utakra talált. Elengedhetetlen, hiszen a minőség lett sokak számára a követendő, és egyértelműen ez lehet a jövő záloga.
Az idei év hozott néhány örömteli történést a gasztronómiában: két új Michelin-csillagos étteremmel is gazdagodott Magyarország, a Szulló Szabina és Széll Tamás által vezetett Stand étterem és a Babel kapott ezzel komoly nemzetközi elismerést.
Sokszor és sokan mondogatják, hogy külföldön kolbászból van a kerítés, és sokkal könnyebb.