Pataky Péter séf tiszalöki sous vide technológiára épülő húsüzemével arra tett kísérletet, hogy a szakácsok drága munkaideje nélkül is elérhető legyen az éttermeknek a technológia által nyújtott biztonság.
Pataky Péter séf tiszalöki sous vide technológiára épülő húsüzemével arra tett kísérletet, hogy a szakácsok drága munkaideje nélkül is elérhető legyen az éttermeknek a technológia által nyújtott biztonság.
A Heppenheimer tojás is bekerült abba az elit társaságba, amelynek olyan hazai termékek lehetnek a tagjai, amelyek megkapták a minőségtanúsító védjegyet, így azokból a legjobb éttermek biztonsággal készíthetnek magas szintű fogásokat. Azaz, a Label Rouge hazai meghonosítása tovább halad előre.
Schreiner Gáborral többek közt a japán konyháról és mentalitásról, a modernkori rabszolgatartás fellegváráról, valamint a gasztroforradalom és a hideg tökfőzelék kapcsolatáról is beszélgettünk. Séfportré.
A 67 Étterem & Bistro séfje a Bocuse d’Or történetében igazi veteránnak számít, aki a döntőkben eddig mindig ott volt a dobogón. Sosem az első helyet tűzte ki magának, hanem a szakmai előrelépést.
A Bábel séfje a kézdivásárhelyi családi konyhába szinte beleszületett, de a háromcsillagos L'Arpège-ben több mint egy évig szinte ott is élt, hiszen napi 20 órás műszakokat vitt, azóta a konyhai stressz szinte a drogjává vált.
A Kistücsök séfhelyettese Molnár Gábor mellett Lyont is megjárta, de versenyzőként is indult az előző fordulóban, amikor Széll Tamás váratlanul visszaszállt a versenyboxba. Tányérjain a Balaton és Magyarország alapanyagait kívánja előtérbe helyezni. Hamarosan itt a hazai döntő napja, addig is közöljük a selejtezőn továbbjutott hat versenyző portréját.