A Hungast Soroksári úti 3000–4000 adagos konyháján találkoztunk Végh Tamás séffel, a cég gasztronómiai igazgatójával, hogy a pályájáról beszélgessünk, és arról, hogy merre is halad a közétkeztetés.
A Hungast Soroksári úti 3000–4000 adagos konyháján találkoztunk Végh Tamás séffel, a cég gasztronómiai igazgatójával, hogy a pályájáról beszélgessünk, és arról, hogy merre is halad a közétkeztetés.
A nyáron nyitott Fáma és az éppen bezáró Beszálló fenegyerek séfjének legboldogabb időszakai azok voltak, amikor 18 órás munkanapokon szárnyalhatott a kreativitása. A nagy klasszikus fogásokhoz pedig nem fél hozzányúlni. Séfportré.
Az encsi Anyukám Mondta sikere után a tulajdonosok Miskolcon egészen új koncepcióval, a vastag tésztás szeletbárral indították fél éve a Pizza, Kávé, Világbékét. Dudás Szabolccsal egy sütőtökös, mézes, gorgonzollás, specksonkás pizzaszelet társaságában beszélgettünk.
Pataky Péter séf tiszalöki sous vide technológiára épülő húsüzemével arra tett kísérletet, hogy a szakácsok drága munkaideje nélkül is elérhető legyen az éttermeknek a technológia által nyújtott biztonság.
A Heppenheimer tojás is bekerült abba az elit társaságba, amelynek olyan hazai termékek lehetnek a tagjai, amelyek megkapták a minőségtanúsító védjegyet, így azokból a legjobb éttermek biztonsággal készíthetnek magas szintű fogásokat. Azaz, a Label Rouge hazai meghonosítása tovább halad előre.
Schreiner Gáborral többek közt a japán konyháról és mentalitásról, a modernkori rabszolgatartás fellegváráról, valamint a gasztroforradalom és a hideg tökfőzelék kapcsolatáról is beszélgettünk. Séfportré.