A malomban, a malomban, három tarka macska, három tarka macska. És tényleg! Nem véletlen az asszociáció, mely megadta a nevét a kézműves pékségnek.
A malomban, a malomban, három tarka macska, három tarka macska. És tényleg! Nem véletlen az asszociáció, mely megadta a nevét a kézműves pékségnek.
Maga az elnevezés – specialty coffee – is azt sugallja, hogy egy forradalmian új kávéfogyasztási szokásról beszélünk. Idehaza még nincs egy évtizede, hogy megjelentek az újhullámos kávézók, de első perctől kezdve hihetetlenül népszerűek.
A Hedon Craft Beer már egy ideje berobbant a köztudatba, kezdve azzal, hogy a balatoni régió meghatározó főzdéjeként megmutatták, ők hogyan is gondolják a sört. A nyitott főzde elvén bármikor bárki bemehet hozzájuk és részt vehet a gyöngyöző italok készítésében.
Két hétig tartott a VakVarjú étteremcsaládhoz tartozó egységekben a "#kikapcs mobil OFF - élmény ON" kampány, amelynek során az éttermekben ebédelő, vacsorázó családoknak kikapcsolt mobiltelefonokkal kellett étkeznie. Ha sikerült betartani a játékszabályokat, a családokkal érkező gyerekek menüje az étterem ajándéka. Semsei Rudolf, az étteremcsalád tulajdonosa mesélt az akcióról és annak tapasztalatairól.
Egy falatnyi Itália Budán – akár ez is lehetne a Frankel Leó úti „Dolcissima” szlogenje. A hét minden egyes napján nyitva tartó cukrászda negyedik éve várja a tradicionális olasz édességek kedvelőit. A „Dolcissima” vendégei nemcsak megízlelhetik a desszerteket, de bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé is. A hely főcukrásza – Davide Deligio – ugyanis egy nagy üvegfal mögött készíti a délolasz specialitásait. Az ország legjobb tíz cukrászdája közé választott Dolcissima üzletvezetője és tulajdonosa Fahmi Szuzan, akivel többek között a szakmai siker hátteréről beszélgettünk.