Nyáron már a nagyközönség is megkóstolhatja azt a sört, amelynek a típusát és a pontos hozzávalóit is a magyar sörkedvelő közönség állítja össze. Az Ország Söre idén tavasszal készül el, a fogyasztók szavazatai alapján.
Egy magas színvonalú összejövetel vendégeként jött a felismerés a Tutti Biscotti alapítója számára, hogy a hasonló eseményeken nem könnyű értékélhető harapnivalóval találkozni.
Terítéken a bárányhús! Március 31-én és április 1-jén országszerte majd félszáz étteremben meghirdetett Bárány Napokkal csábítják ennek az egészséges és a hagyományos magyar gasztronómiában fontos szerepet betöltő húsfajtának a fogyasztására az érdeklődőket. Az idei évben a Bárány Napokat tavasszal március utolsó hétvégéjén, majd ősszel szeptember 29-30-án rendezik meg.
A hazai kisüzemi sörös színtér kreativitását korábban sem érhette vád, egy budapesti gerillafőzde azonban most szintet lépett: egy „teljes reggelit” álmodtak bele egy IPA típusú sörbe, kávéval, naranccsal és pirítóssal.
A minden résztvevői csoportnál egyöntetűen kimagasló értékelésével és jelentős nemzetközi kisugárzásával a ProWein szakvásár 2023-ban is átütő sikert aratott. Szerte a világból érkeztek a borok és szeszes italok világában jártas szakemberek, akik három intenzív vásárnapot élvezhettek Düsseldorfban.