2019 után idén újra nemzetközi szakácskönyvet jelentetett meg Magyarország első egyeteme, a Pécsi Tudományegyetem (PTE).
2019 után idén újra nemzetközi szakácskönyvet jelentetett meg Magyarország első egyeteme, a Pécsi Tudományegyetem (PTE).
Egyre inkább felértékelődik nem csak a minőségi borok, de a jó sommelierek értéke is. A borok iránt érdeklődők széles köre azonban ma már nem elégszik meg azzal, hogy megmondják neki, melyik bor mihez jó, de szeretnének ők maguk is érteni egy kicsit a szakma csínját-bínját. Nekik nyújt segítséget videóival és érdekes tartalmaival Kovács Antal.
A Bács-Zöldért Zrt. Magyarország legnagyobb zöldség- és gyümölcstermelő vállalata. A cég célkitűzése, hogy a fogyasztókhoz kedvező áron, magas minőségű friss zöldséget és gyümölcsöt juttassanak el. A spárgaszezon kezdete alkalmából Bűdi Zsolt Attila, az egyik tulajdonos, vezérigazgató vezetett minket körbe a spárgaföldeken, és mesélt a frissen kibújó spárgáról.