Sikerrel zárult az idei Gasztrorandi, a Felelős Gasztrohős és a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) közös szervezésében.
Sikerrel zárult az idei Gasztrorandi, a Felelős Gasztrohős és a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) közös szervezésében.
A „Kapj rá!” halfogyasztást ösztönző kampány faházánál a Sziget Fesztiválon hét napon keresztül, napi 1000 adag halas kóstolófalat várta a látogatókat.
Halászlé, harcsás-rétes, lecsós harcsa, harcsás lapcsánka, halburger, sült hal – nem csak megízlelni, még felsorolni is sok, a VI. Szarvasi Horgász és Halas Gasztronómiai Napok kínálatát.
A Csongrád megyei községben a fesztivál több mint egy évtizedes múltra tekint vissza.
Mintegy tíz tonna halból fő a halászlé a csütörtökön kezdődő Bajai Halfőző Fesztiválon.
A csülökről szól minden szombaton és vasárnap a tokaj-hegyaljai borvidéken található Mezőzomboron, ahol főzőverseny mellett különleges csülkös ételekkel is várják a közönséget.