A Magyar Gasztronómiai Egyesület hetedik alkalommal hirdette meg a szakácsversenyt, amelynek a témája ezúttal a harcsa és fürj lesz.
A Magyar Gasztronómiai Egyesület hetedik alkalommal hirdette meg a szakácsversenyt, amelynek a témája ezúttal a harcsa és fürj lesz.
A Nyárspolgár BBQ a gyöngyösi szmókergyár udvarán kipróbálta az észak-karolinai Whole Hog BBQ-t: mind az egész állat befogadására képes monstrum készülék, mind a csapat bemutatta, hogy a magyar BBQ világában van még új stílus a nap alatt, így egy egészen újféle ízzel és állaggal is találkozhattunk.
A Nyárspolgár BBQ a texasi stílus után egy kicsit keletebbre nézett szét a BBQ-övön, és jó ideje azon kísérleteznek, hogy egy egész disznót süssenek meg új szmókerükben az észak-karolinai technikának megfelelően.
December első hétvégéjén Balatonlellén műjégpályával, karácsonyi vásárral, adventi gasztropiknikkel, vitorlásversennyel és szakmai programokkal indul a balatoni téli szezon.
Többek között szemináriumokkal, konferenciákkal, séftalálkozókkal, filmvetítésekkel, kóstolókkal és vacsorákkal népszerűsíti az olasz konyhát november 20. és 26. között Magyarországon a 2. Olasz Gasztronómiai Világhét.
Kirándulást szervezett a Magyar Gasztronómiai Egyesület Akasztóra, hogy az érdeklődők megismerkedhessenek az aranyszalagos termék hátterével. Mi is velük tartottunk.