A budapesti Sushi Sei étterem séfhelyettese az európai verseny után a tokiói döntőn már az egészt kontinenst képviseli a Washoku World Challenge versenyen.
A budapesti Sushi Sei étterem séfhelyettese az európai verseny után a tokiói döntőn már az egészt kontinenst képviseli a Washoku World Challenge versenyen.
A magyarországi gasztronómia újabb szereplésén vagyunk túl: első alkalommal vettünk rész a catering szakma legjelesebb versenyén, az International Catering Cup-on. Hazánkat az Albatros-Expo Catering Kft. csapata képviselte.
A világ legrangosabb szakácsversenye január 28-29-én kerül megrendezésre, ahol 24 ország csapata képviselteti magát, és méri össze tudását. A verseny már 32 éve kerül megrendezésre, és a gasztronómia mindig új arcát mutatja.
Újabb gasztronómiai mérföldkőhöz értünk: az Albatros-Expo Catering Kft. csapata debütál a megmérettetésen.
Január 29-én kezdődik a Bocuse d’Or európai döntője a franciaországi Lyonban, ahol Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök étterem séfje képviseli majd hazánkat.
A NÉBIH Burgonya konferenciája több volt, mint egyszerű értekezés és szakmai eszmecsere, hiszen teljesen átfogó képet kaptunk arról, hogy mi fán terem ez a földi növény, mely meghatározó alapanyaga a mai kor emberének.