A csülökről szól minden szombaton és vasárnap a tokaj-hegyaljai borvidéken található Mezőzomboron, ahol főzőverseny mellett különleges csülkös ételekkel is várják a közönséget.
A csülökről szól minden szombaton és vasárnap a tokaj-hegyaljai borvidéken található Mezőzomboron, ahol főzőverseny mellett különleges csülkös ételekkel is várják a közönséget.
Mennyei ízorgia, fenséges gasztro kavalkád: Lekvárok, mézek, szörpök, pálinkák és egyéb barackos finomságok várnak azokra, aki kilátogatnak majd a VII. Gönci Barack Vigasságra, melyet július 6-7. között rendeznek meg Boldogkőváralján. A kétnapos barack ünnepen minden az édes gyümölcs körül forog majd, a zempléni térségben barackból fonják a kerítést is...
A „Gundel a Gellértben” gasztronómiai hétvége június 23-án egy Lakosztályétteremmel, 24-én pedig egy Sunday brunch-csal várja a vendégeket Budapest egyik legszebb szállodaépületébe.
Pohner Ádám és segédje, Csillag Richárd, valamint coach-uk, Vomberg Frigyes negyediknek főzött a szakácsverseny első napján. Az első információk szerint a lehetséges nagy hibákat mind elkerülték, és sikerült megvalósítani a terveket.
A létavértesi torma kerül a középpontba a 3. Debrecziner Gourmet Fesztiválon, amelyet június 15. és 17. között rendeznek meg a Nagyerdőben, a Békás-tó partján.
Az elmúlt évek hagyományait követve pénteken tartják a borok szakmai értékelését, szombaton pedig a közönségnapot gasztronómiai és kulturális programokkal.