A tegnapi nappal hivatalosan is megkezdődött a Bocuse d’Or versenyszezon, hiszen október 23-án lezajlott a nagyszabású nemzetközi megmérettetés hazai selejtezője. Így már biztosan lehet tudni, kik versenyeznek a magyar döntőn 2020 februárjában.
A tegnapi nappal hivatalosan is megkezdődött a Bocuse d’Or versenyszezon, hiszen október 23-án lezajlott a nagyszabású nemzetközi megmérettetés hazai selejtezője. Így már biztosan lehet tudni, kik versenyeznek a magyar döntőn 2020 februárjában.
Gyönyörű napsütésben nyitotta meg kapuit pénteken a 7. Kürtőskalács Fesztivál, mely egy régi-új helyszínen, a Városligetben egész hétvégén várja az édesszájú közönséget a környezettudatos szemlélet jegyében.
Jövő év elején, egész pontosan február 4-6-a között zajlik az élelmiszeripar és HoReCa legnagyobb régiós eseménye, a Sirha Budapest, mely a negyedik alkalommal várja a szakembereket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba.
Mangalica kolbásszal és libamájjal mutatkozik be idén Magyarország a street foodosok olimpiáján, a European Street Food Awards-on. 2019 hazai győztese a Smoke & Meat BBQ lett, akiket a szakmai zsűri fődíja mellett a közönségdíjat is begyűjtötték. Az idei nemzetközi döntőt szeptember 27-én és 28-án rendezik meg a svédországi Malmőben, ahová 15 országból érkeznek versenyzők.
Ő képviselheti a régiót a 2020-as milánói döntőben
25 új étterem csatlakozott a többiekhez