Van olyan étterem, amelyik tiltja, tűri vagy támogatja a közösségi médiás fotózást - a Dirty Bones határozottan az utóbbi csoportba tartozik.
Van olyan étterem, amelyik tiltja, tűri vagy támogatja a közösségi médiás fotózást - a Dirty Bones határozottan az utóbbi csoportba tartozik.
Együnk Egymásért címmel adománygyűjtő kampányt hirdet a Magyar Élelmiszerbank az élelmezési világnaphoz kapcsolódva, a programhoz vendéglátóhelyek, vállalatok és sütni-főzni szerető magánszemélyek jelentkezését várják.
A Nébih osztályvezetője szerint a folyton cserélődő személyzetet nincs idő betanítani, így az ellenőrzéskor a dolgozók gyakran még a kérdéseket sem értik – írja a Világgazdaság.
Elsősorban a nyári rendezvényekhez és az idegenforgalmi szempontból frekventált helyekhez kötődő élelmiszer-forgalmazást, vendéglátást ellenőrzi a hatóság.
A nyári sportrendezvények miatt az átlagosnál többször ellenőriznek az adóhatóság munkatársai július 10. és 30. között Budapesten és környékén.
Tavaly szeptember óta hatályos az a minisztériumi rendelet, amelyben szabályozzák a konyhai részlegvezető képzését. Ha lenne olyan iskola, amely tudná vállalni a komoly feltételeket, és a finanszírozási hátterét is biztosítani lehetne, akkor a mesterségükben továbblépni akaró szakácsok Magyarországon is találhatnának olyan oktatást, ahol valódi mesterszintre fejleszthetnék a tudásukat.