A felkészüléskor készült videó eddig nem jelenhetett meg, nehogy elárulják a titkokat a magyar csapat ellenfeleinek, de most már láthatóak a vegán és a csirkés-rákos ételek is.
A felkészüléskor készült videó eddig nem jelenhetett meg, nehogy elárulják a titkokat a magyar csapat ellenfeleinek, de most már láthatóak a vegán és a csirkés-rákos ételek is.
Bemutatták a közvetítő csapatot, köztük Andász Jokutit is, aki mindjárt a Bocuse d'Or új elnökével, Jérôme Bocuse-szal készített élő interjút.
Többé nem titok: ezek az ételek készülnek ma el a magyar csapat kezei alatt. Betekintés a magyar konyha kultúrába & történelembe: „Gyökerek & Levelek alatt”, ”Magyar téli erdő”.
A konyhabox készen, a zöldségeket kiválogatták, a kisorsolt második commis-t beavatták a tervekbe, minden kész arra, hogy a világdöntőben döntőben is történelmet írjon a magyar csapat.
A Furmint Február rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a szőlőfajtánkra, amely nemcsak a gasztronómiában állja meg a helyét, de a világ borszakértői is elismernek.
Idén kibővített és hosszabb évaddal jelentkezik a világ fiatal séftehetségeit elismerő nemzetközi szakácsverseny, amelyen tavaly Sándor Rodrigónak drukkolhattunk.