A francia légitársaság fedélzetén a Business class utasok a két Michelin-csillagos szakács, Jean Sulpice fogásait kóstolhatják.
A francia légitársaság fedélzetén a Business class utasok a két Michelin-csillagos szakács, Jean Sulpice fogásait kóstolhatják.
Az állomány jelentős részét le kellett ölni, így a vásárlók még jóval a korábbi ár felett sem juthatnak a kívánt áruhoz. A legsúlyosabb helyzet a hízott liba vonalán alakult ki, így a libamáj is eltűnhet.
A Magyar Bocuse d’Or akadémia elnökét arról kérdeztük, hogyan lehet konvertálni a gasztronómiai forradalom hasznára a világversenyen kivívott eredményeket. Kiderült: már elkezdődtek az első tárgyalások a kamarával a szakoktatásról. Villáminterjú.
A tokaj-hegyaljai Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet 2013-as Szent Tamás Furmintja és az egri Thummerer Pince 2012-es Egri Bikavér Grand Superiorja nyerte el első alkalommal a Magyar Borszakírók Köre Magyar Bor Nagydíját.
Hatszáz emberre főztek meleg ételt a kapuvári Ízvadász Egyesület tagjai a Szent Egyed katolikus közösség római menhelyén.
A Vince-napi hagyományokat elevenítik fel a Somló-hegyen január utolsóelőtti szombatján. A borászok védőszentjének napja alkalmából borverseny, bortúra és koncert várja az érdeklődőket.