Két ezüstöt nyert a Törley a Chardonnay du Monde nemzetközi borversenyen.
Két ezüstöt nyert a Törley a Chardonnay du Monde nemzetközi borversenyen.
Az egészséges táplálkozás szabályai folyton változnak, de a szakácsoknak ezt a szempontot sem árt szem előtt tartaniuk. Vezető séfeket kérdeztünk, hogy ők mennyire tartják szem előtt az egészséges ételeket a munkájuk során. A Nádor utcai Zing séfje szerint egy tudatos séf nem aszerint főz, hogy most éppen milyen trendek futnak – egészség a konyhákon.
Az egészséges táplálkozás szabályai folyton változnak, de a szakácsoknak ezt a szempontot sem árt szem előtt tartaniuk. Vezető séfeket kérdeztünk, hogy ők mennyire tartják szem előtt az egészséges ételeket a munkájuk során. A tatai Platán séfje szerint napi szinten szembesülnek az éttermek a különböző érzékenységekkel – egészség a konyhákon.
Négy hazai sörgyárban, Kőbányán, Bőcsön, Martfűn és Sopronban több mint 6 millió hektoliter sört főztek tavaly. Az 1700 főt foglalkoztató magyar sörgyárak teljes értékesítése 2,5%-kal növekedett, köszönhetően a 40%-ot ugró exportnak.
Március 19-21. között 60 ország több mint 6.500 – minden eddiginél több – kiállítója mutatkozott be a düsseldorfi ProWein szakvásáron.
Az egészséges táplálkozás szabályai folyton változnak, de a szakácsoknak ezt a szempontot sem árt szem előtt tartaniuk. Vezető séfeket kérdeztünk, hogy ők mennyire tartják szem előtt az egészséges ételeket a munkájuk során. A Bock Bisztró, a Vendéglő a KisBíróhoz és a A Séf utcája corporate chefje mondta el először a véleményét: Egészség a konyhákon.