Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2020-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán. Az biztos, néhány új nevet is meg kell jegyeznünk, mert a tavalyi év új nyitásai némileg átrajzolták az élmezőnyt.
A gasztronómia maga igen összetett. Nagy öröm, hogy az elmúlt években a WorldChefs gasztronómiai világszervezet által annak 110 tagországába és ezáltal közel 10 millió tagjához juthatott el, hogy egy ilyen kis ország, mint Magyarország is ott tud lenni a világ legnagyobb gasztronómiai hatalmai között.
Kiderült, hogy kik lesznek a május 7-9. között Milánóban zajló S.Pellegrino Young Chef 2020 szakácsverseny döntőjének zsűritagjai. A megmérettetésen a közép-európai elődöntő nyertese, Koppány Levente képviseli hazánkat.
A kávékultúra és a fine dining ma már megannyi szálon kapcsolódik össze
Kelemen Roland, a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Aqua-Sol séfje büszkélkedhet a S.Pellegrino Fenntartható Gasztronómia Különdíjával, melyet első alkalommal adtak át a Bocuse d’Or séfverseny budapesti válogatóján.