Mondhatnánk azt is, hogy az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály háza táján mindig történik valami, mert az asztallábak után, most a Topalit asztallapok vannak akcióban.

A Topalit asztallap rendkívül népszerű a vendéglátóiparban. De ezek a termékek nem csak a vendéglősök számára jelentenek kiváló választást. Most bárki kedvező áron juthat hozzá ezekhez a minőségi asztallapokhoz. Miért érdemes beruházni egy Topalit asztallapba?

Tartós és ellenálló

A Topalit asztallap kivételesen ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. (Az asztallap kopásállósága sokszorosa a hagyományos asztallapokénak.) Nem számít, hogy erős napsütés, eső vagy fagy éri őket, az asztallapok anyaga nem deformálódik, nem fakul és nem repedezik. Ez a tulajdonság különösen előnyös, ha kültéri bútorokat keresünk a teraszra vagy kertbe. Hatalmas terasz sok vendéggel vagy kicsi családi összejövetel, baráti grillezés és szabadtéri vacsorák? Mindegyik gondtalanul élvezhető lesz hosszú távon. A tartósság és az ellenállóság abban is megnyilvánul, hogy az asztallap törés- és ütésálló, hőálló, ellenáll a cigaretta hamunak, UV- és fényálló.

Könnyű karbantartás

Egy Topalit asztallap felülete könnyen tisztítható, ami nagy előnyt jelent a mindennapi használat során. Egy nedves ruhával könnyedén letörölhetjük róluk az ételmaradékokat, italfoltokat, így mindig higiénikusak maradnak. Mindezek mellett nagy előnyük a nedvességállóság, a stabil formatartás, a robusztus kialakítás, a karcállóság is. Ha pedig ez sem lenne elég, akkor lehet még folytatni, mert környezetbarát termék.

Stílus és dizájn

Az akciós Topalit asztallapok különféle méretekben és színekben érhetők el, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához leginkább illőt. Legyen szó modern, minimalista stílusról vagy éppen klasszikus, időtálló megjelenésről, a Topalit kínálatában biztosan akad olyan asztallap, amely tökéletesen illeszkedik az elképzeléseinkhez.

Most még gazdaságosabb megoldás, hiszen nagy akció van

Bár a Topalit asztallapok alapvetően is jó ár-érték arányt képviselnek, az engedményes vásár során még kedvezőbb áron lehet hozzájuk jutni. Ez különösen vonzó lehetőség azok számára, akik minőségi, de megfizethető bútorokat keresnek.

Sokoldalú felhasználhatóság

Nem csak kültérre étkező- vagy kerti asztalokhoz ideálisak a Topalit asztallapok, hanem beltérre is. De akár irodákban, műhelyekben vagy dekorációs célokra is használhatók. Tartósságuk és esztétikus megjelenésük révén bárhol megállják a helyüket, ahol praktikus és szép megoldás van szükség.

A termékek az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály webshopjában is megvásárolhatók, akár nagyobb tételben is azonnali szállítással. De, aki szereti élőben látni, amit vesz, azt várja a Székkirály 13. kerületi (Reitter Ferenc u. 8/b. szám) áruháza hétfőtől szombatig.