Az étteremlánc a Wolttal működik együtt
Az étteremlánc a Wolttal működik együtt
Idén is komoly munkaerőgondokkal küszködtek, de összességében jó szezont zártak a dél-balatoni kereskedelmi és vendéglátó vállalkozások, akik jogszabály-módosítást kezdeményeznek az online-pénztárgépek használatában tapasztalt túl szigorú szabályozás miatt - hangzott el a Kereskedelmi és Vendéglátó Vállalkozók Somogy Megyei Érdekképviselete (KISOSZ) szezonértékelő fórumát követő sajtótájékoztatón kedden Siófokon.
Idén is megvalósul a Marriott International “You eat, we give” kampánya, amelynek keretében a lánc budapesti és kecskeméti szállodái segítik a rászoruló fiatalokat.
A Laki Eszter vezetésével működő grafikai műhely, a Studio Nur idén elnyerte a világ legrangosabb designdíjaként számon tartott Red Dot elismerést Brands & Communication kategóriában.
Magyarország először került bele az 1987 óta működő nemzetközi Slow mozgalom európai Slow Food Weekend Guide útikalauzába, amely 75 országban elérhető.
A Falatozz.hu országos ételrendelő portálon év eleje óta 40 étterem csatlakozott a Falatozz Zölden! programhoz. A megrendelők az online vásárlás során kiválaszthatják a környezettudatos vendéglátóhelyeket, illetve, hogy milyen csomagolásban kérik az étel kiszállítását.