LevelUp! - Álmodj, tanulj és valósítsd meg önmagad!

A professzionális és a 21. századi turisztikai és vendéglátóipari kihívásoknak megfelelő szakember pótlás, a fiatalok bevonása, s számukra hosszútávú karrier és önmegvalósítási lehetőség bemutatása a célja annak a programnak, amit a Marriott cégcsoport indít el idén áprilisban. A program szakmai összefogással valósul meg, a tanulni vágyó fiataloknak a képzés díjmentes.
LevelUp! - Álmodj, tanulj és valósítsd meg önmagad! – ezzel a szlogennel hívja az oktatási piacon egyedülálló képzésébe a Marriott szállodalánc a tanulni és dolgozni vágyó fiatalokat. „A képzés célja, hogy utat és lehetőséget adjon a vendéglátóipari és turisztikai szakmával szimpatizáló fiataloknak abban, hogy milyen karrierút lehetséges a világ egyik legnagyobb szállodaláncában és az elinduláshoz szükséges tudást biztosítsa ehhez.” – mondta el Kiss Zsuzsanna, 4 budapesti Marriott szálloda HR vezetője. A program különlegessége, hogy a képzés közel fele a szállodalánc egységeiben valósul meg, ezzel még közelebb hozva a jelen kihívásait és trendjeit a bevont fiatalokhoz. „Azt gondoljuk, hogy olyan szaktudást szeretnénk átadni a program résztvevőinek, amellyel nálunk, de a világ bármely pontján lévő szállodában is megállhatják a helyüket. Szeretnénk, ha a képzés igazi nívót és márkát képviselne a vendéglátópiacon” – tette hozzá a HR-igazgató.

A program szakácssegéd képzéssel indul, melyre már most lehet jelentkezni a LevelUp! honlapján március 22-éig (www.almodjtanulj.hu), de cél, hogy további szakmaprofilokban is elinduljon a tudásátadás. A programba azokat a 18-24 év közötti fiatalokat várják, akik legalább érettségivel rendelkeznek, szeretnének egy akkreditált, államilag elismert képzésben részt venni, és nyitottak arra, hogy a legfrissebb trendeket és tudást lessék el a szállodaipar kiválóságaitól. „Szeretnénk, ha akár hátrányból érkező fiatalok is bekerülnének a programba, számunkra nagyon fontos, hogy esélyt tudjunk adni mindenkinek egy szuper munkahely megtalálására, így egyedi elbírálással akár különleges ösztöndíjjal is igyekszünk segíteni a programban résztvevőket. A legjobban vizsgázó hallgatóknak a szállodalánc szerződési lehetőséget is kínál” – hangsúlyozta Kiss Zsuzsanna.

A LeveleUp! különlegessége abban is áll, hogy a Marriott nem egyedül, hanem a BKSZC Szamos Mátyás Képzőközponttal és a Civil Impact Nonprofit Kft-vel partnerségben dolgozta ki a programot. A Budapesti Komplex Szakképzési Centrum (BKSZC) a képzés megvalósítását segíti, míg a Civil Impact a bevont fiatalok mentorációjában és soft skill-jeinek építésében segíti a program magas szintű megvalósulását és a célok elérését.