-  Ajánlat a VERITAS Wine Store leendő franchise partnerei számára

A Veritas Borkereskedés és Webshop az ország egyik legnagyobb, vezető borkereskedése. Több mint 25 éves múltra tekint vissza, részt vett a magyar borkultúra újjáéledésének folyamatában. Kínálatában a borok mellett, prosecco, champagne, whisky, pálinka, gin, de a szeszes italok szinte minden fajtája megtalálható, igazi különlegességekkel együtt, amiknek kizárólagos forgalmazója a kereskedés. Ma már több mint 1000 éttermet lát el borokkal és közel 2000 italt forgalmaz a világ minden tájáról. Az esetek többségében közvetlen a termelővel tartja a kapcsolatot Új-Zélandtól Villányig, Kaliforniától Tokajig. 

 

A Veritas Franchise rendszerének bemutatása

A Veritas több, mint huszonöt év borkereskedelemben szerzett szakmai tapasztalata teremtette meg a kiskereskedelem felé történő intenzív nyitás új fejezetét, melyet a „VERITAS Wine Store” Franchise rendszerben kíván a tulajdonos Magyarország teljes terültén megvalósítani.

A Franchise rendszer filozófiája „Jó borok, szép élmények” köré rendeződik, és több pillér garantálja a sikert. A belföldi és nemzetközi termékismeret és a kapcsolódó beszerzési tapasztalat garantálják a versenyképességet.  A „VERITAS Wine Store” Franchise standardjain alapuló kiskereskedelmi üzletek kialakítása támogatja az egyedi értékesítési technikákat, melyek szintén a Franchise rendszer részét képezik.

Bor kiskereskedelemben perspektívát látó, megfelelő tőke erőjű vállalkozó jelentkezését várjuk, aki képes az üzletnyitással kapcsolatos feladatokon túl magáénak érezni a jó minőségű hazai és külföldi borok, pezsgők, pálinkák kulturált fogyasztásának terjesztését. Elkötelezett egy hosszútávú üzleti kapcsolatban. Preferáltan saját tulajdonú, legalább 100m2 hasznos alapterületű, megfelelő adottságú és elhelyezkedésű üzlethelyiséggel rendelkezik. Nyitottságot és elhivatottságot érez a borkultúra iránt, szeretne folyamatosan tovább fejlődni, fejleszteni termékismeretét és ezt a fejlődést a vevői szolgálatába állítaná.  Képességet érez csapata motiválásához.

 

A rendszer fejlesztésekor a Magyar Franchise Szövetség Etikai kódexét követtük.

 

További információkat itt találsz: Veritas Winestore Franchise , vagy lépj kapcsolatba velünk:

Veritas Borkereskedés - Borok Világa Kft.

1033 Budapest Szőlőkert köz 2.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

(x)