Sercegő fa, az ízlelőbimbókat csiklandozó illatok. Fóton egyedülálló étterem nyílt, a The Pit BBQ & Cajun.

Az étterem igazán különleges, hiszen ez Magyarország első olyan autentikus texasi barbeque és louisianai cajun étterme, ahol olyan tradícionális ételeket kínálnak, mint a Gumbo, az Etouffée vagy a Jambalaya.

A texasi BBQ még valamennyire ismert, a cajun konyha már kevésbé Magyarországon. Az új étterem ezeket az ízeket kínálja, a tulajdonos, egyben séf pedig igazi szakértő a témában, helyben tanult, a külön az erre a konyhára “szakosodott” iskolában.

Az étterem különlegessége, hogy a séf a texasi The Art Institute of Houston – Culinary Arts hallgatójaként ismerte meg az autentikus texasi BBQ és louisianai cajun konyha elemeit, és álmodta meg Magyarország első ilyen jellegű tematikus konyháját, ahol a hagyomány találkozik a gasztronómia új trendjeivel. „Sok különböző stílusú emberrel tanultam és dolgoztam együtt. Tanulhattam egy igazi BBQ bajnok kezei alatt, valamint részt vehettem önkéntesként a houstoni BBQ versenyen is, ahol a csapat közönségdíjazott lett” – mondja Levák Gábor, tulajdonos és séf.