A dinamikusan fejlődő MONYO Brewing Co. kisüzemi sörfőzde nyári szabadtéri szórakozóhelyet alapított MONYO Land néven Budapesten a Gyömrői úton.

A MONYO Land több mint koncerthelyszín: teljes kikapcsolódást biztosít a hétköznapok monotóniájából, az alapítók célja, hogy egyedi, karakteres hangulatú helyszínükön különleges élményt nyújtsanak, a program gerincét képező élőzenei koncertekkel és egyéb szórakozási lehetőségekkel, minőségi sörökkel és vendéglátással. A hasonló helyek között egyedülálló módon több mint tízféle különböző csapolt sör lesz kapható.



Itt olyan dolgok kerülnek alapból a vendégek poharaiba, ami máshol a fullextra: a csapolt kézműves sörök mindegyike a MONYO eredeti saját receptje, a szokásos extravagáns ízekkel, közülük némelyik itt kerül először bemutatásra.

A gasztro-lécet az ételek terén is magas: együttműködő partnerük a Tuning Burger csapata.
A koncerthelyszínen túl a főzde is igazán különleges: Európa egyik legmodernebb sörfőzdéje épül itt, amely túl azon hogy megsokszorozza a Monyo korábbi főző-kapacitását, alkalmanként a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit.