Ajándék pizzaszelettel köszöni meg az jótékonykodók segítségét a Pizza Me

Az idei évben a Pizza Me is támogatja Európa legnagyobb karitatív fesztiváljának munkáját. A népszerű szeletbár ajándék pizzaszelettel köszöni meg a MikulásGyár első 6000, a Városháza parkba érkező adományozójának jócselekedetét.

A MikulásGyár 2005 óta segíti a Magyarországon élő nélkülöző nagycsaládokat, gyermekeket és időseket. Minden évben többezer adományozó csatlakozik a kezdeményezéshez, hogy együtt szebbé tegyék a rászorulók karácsonyát. A Pizza Me idén a jótékonykodók nagylelkűségét igyekszik megköszönni egy-egy szelet ajándék pizzával.

A pizzaszeletre jogosító ajándékkártyákat az első 6000 adományozó veheti át a MikulásGyár helyszíni önkénteseitől a Városháza parkban. Az egyedi kuponkódok bármelyik tetszés szerinti Pizza Me szeletbárban beválthatóak lesznek november 30. és december 31. között.

„A MikulásGyárhoz hasonlóan a Pizza Me-nél is abban hiszünk, hogy egy finom étellel egy kis odafigyeléssel bárki arcára mosolyt csalhatunk. Az ajándék pizzaszelet egy apró kedvesség, amivel az adományozók fantasztikus és önzetlen segítségét szeretnénk megköszönni” – mondta Forbát Claudia, a Pizza Me marketing igazgatója.

A MikulásGyár idén november 30. és december 22. között tart nyitva a budapesti Városháza parkban és az Etele Plázában. Az önkéntesek elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, édességet várnak adományként. A felajánlásokat és ajándékokat nem szükséges becsomagolni: kézben, dobozban vagy akár nejlonzacskóban is leadhatóak az átvételi pontokon.