Májusban csak olvasóink számára volt elérhető az a giga leárazás az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály áruházában, amit talán többen kihasználtak.

Aki nem élt a lehetőséggel annak jó hírünk van, mert az Impala Bútorkereskedő Kft. munkatársainak tájékoztatása szerint néhány típusból még maradt raktáron. Így a kiárusítás folytatódik. Ez azt jelenti, hogy a Székkirály webáruházában és áruházában most 9-féle asztalláb van hihetetlenül jó áron, amiket azonnal és nagy darabszámban, raktárról lehet beszerezni.

Érdemes elmenni személyesen is a Székkirály 13. kerületi, Reitter Ferenc utca 8/b. szám alatt található áruházába, mert az asztallábak mellett asztalok, étkezőasztalok, étkezőszékek, bárszékek, asztallapok és irodaszék is szerepelnek a kínálatban.

Ha pedig segítségre lenne szüksége a választásban, akkor keresse bátran a Székkirály kollégáit telefonon is (+36 70 432-4000, +36 70 432-5000).

Természetesen a mostani akció a raktáron lévő termékekre és a készlet erejéig él, illetve más akcióval nem vonható össze!