Azzal senkinek nem mondunk nagy újdonságot, hogy a stabil asztallábak kiválasztása egy vendéglátóhely számára kiemelkedő fontosságú.

Nem csak azért, mert az asztallábak a vendégek kényelme és biztonsága szempontjából elsődlegesen is fontosak, hanem ezért is, mert a vendéglátóipari asztalok folyamatos használatnak vannak kitéve. Éppen ezért kiemelt prioritás, hogy a használt anyagok és a gyártási minőség megbízható legyen. Egyetlen stabil asztalláb is hosszú távon csökkentheti a karbantartási költségeket és növeli az asztal élettartamát.

Mindezek mellett az asztallábak stabilitása közvetlen hatással van az éttermi, cukrászdai vagy bármely vendéglátótér környezetének hangulatára és az ügyfélélményére. A stabil asztallábak különösen kiemelkedő szerepet kapnak olyan helyeken, ahol gyakran nagyobb csoportok ülnek le, vagy ahol gyermekek is jelen vannak.

A vendéglátóhelyek megjelenése közvetlenül befolyásolja az ügyfelek első benyomását. Mindez pozitív hatással lehet az üzlet forgalmára és hírnevére.

Most évek óta nem látott, hihetetlenül alacsony árak  várják Önt az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály Budapest 13. kerületi Reitter Ferenc utca 8/B. szám alatt található üzletében vagy webshopjában.

2024. május 31-éig a 30-40% mellé még extra 10%-ot adunk a raktáron, nagyobb darabszámban lévő, 10-féle asztallábra. Kattintson ide  a részletekért!

Hosszú évek óta vagyunk a vendéglátóipari szakemberek partnerei, éppen ezért nagy tapasztalattal és széles – asztallábakon kívüli – árukészlettel, azonnal, nagyobb darabszámban is vihető termékekkel rendelkezünk. Az asztalok, étkezőasztalok, étkezőszékek, bárszékek, asztallapok mellett akár irodaszéket is találhat nálunk. Érdemes eljönnie személyesen áruházunkba, keresnie kollégáinkat segítségért telefonon (+36 70 432-4000, +36 70 432-5000), vagy benézni webáruházunkba!

Az akció a raktáron lévő termékekre és a készlet erejéig él, más akcióval nem vonható össze!