A Sirha Budapest ismét megnyitja a kapuit 2022. március 22. és 24. között a megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A Közép-Kelet-Európa régió számára legjelentősebb élelmiszeripar és HoReCa szakkiállítása nem csak hazánkból, de külföldről is várja a szakma képviselőit.

A HUNGEXPO Zrt. elkötelezett a magas színvonalon lebonyolított élő üzleti rendezvények mellett, hiszen hatalmas az igény a személyes találkozókra. Éppen ezért a kiállítási központ kiemelt figyelmet szentel a mindenkori érvényben lévő kormányzati szabályozásra, a higiéniai szabályok betartására, hogy a kiállítók és a látogatók biztonságban vehessenek részt a nemzetközi eseményen – hangsúlyozza Tihanyi Klára, a Sirha Budapest kiállítási igazgatója.

A jelenlegi járványhelyzetre tekintettel idén először, hibrid formában várja az érdeklődőket a Sirha Budapest szakkiállítás. Az élő találkozáson felül az online virtuális kiállítási térben a kiállítók elhelyezhetik ajánlataikat, a látogatók pedig könnyedén felvehetik a kapcsolatot kiállító üzleti partnerükkel.

A folyamatos fejlődést és növekedést szakmai partnereink együttműködésének is köszönhetjük. Kiemelt szakmai partnerünk a METRO Kereskedelmi Kft, továbbá hagyományosan együtt dolgozunk a Magyar Cukrász Ipartestülettel és a Magyar Pékszövetséggel is. Partnereink számos szakmai konferenciával készülnek a szektor számára. A Csomagolóipari és Anyagmozgatási Országos Szövetség megtartja a hagyománnyá vált konferenciát, de a Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI), a Pannon Gasztro Akadémia (PGA) a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) vagy a Felelős Gasztrohős is várja az érdeklődőket az előadássorozatokon.

Továbbá helyet kap a kiállításon a Sirha Budapest Desszert Verseny, a Közétkeztetési Szakácsverseny, valamint átadásra kerülnek majd a Nemzetközi Innovációs Verseny díjai is, és újdonságokkal is készülünk.

Az idei év nem csak azért különleges, mert újra szerepet kapnak az élő rendezvények, de 2016 után ismét Budapesten dől el a Bocuse d’Or Európai Döntője. A verseny kiemelt eseménynek számít nemzetközi körökben, így még több külföldi szakembert várunk.

A Bocuse d’Or Európai Döntő a Sirha Budapest utolsó két napján, 2022. március 23-án és 24-én zajlik majd a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítás Központban.

További információ: www.sirha-budapest.com

 

Kiemelt szakmai partner            Kiemelt médiatámogató

 

(X)