Az egymás szomszédságában tevékenykedő Majorka gasztrokocsma és Fióka étterem idén közös szemétszedést hirdet, amelyhez a WOLT Hungary is csatlakozott szervező partnerként.

A városmajori fák lombjai alatt működő vendéglátóhelyek szívügyüknek érzik környezetük tisztaságának a megóvását, amelyet nem csak a mindennapi munkájuk során tartanak vezérelvnek, de szeretnék a követői bázisukat is bevonni a környezettudatos gondolkodásmódba. Ezért június 24-re, délután 17:30 órás kezdettel egy nagy, közös szemétszedést hirdetnek meg.

A Majorka által kezdeményezett akció már évek óta tart, általánosan évente két alkalommal, tavasszal és ősszel takarították ki vendégeikkel közösen a Városmajort, a járványhelyzet miatt azonban most nyárra tolódott a szemétszedés.  

Ezúttal támogató partnerek segítik a kezdeményezést: a WOLT minden résztvevőt meglep egy ajándékkuponnal, amely az online vásárlások alkalmával felhasználható, a két városmajori étterem pedig közös limonádézásra várja a takarítás után a résztvevőket. A június 24-i menetrend:

  • gyülekező a Majorkában - 17:30
  • csapatok kialakítása, eszközök kiosztása, indulás - 17:45
  • park átfésülése
  • visszaérkezés – kb. 19:00
  • közös limonádézás és örömködés

Mindenkit, aki szereti a Városmajor nyugalmát, illetve aki lelkén viseli a természet tisztaságának megőrzését, szeretettel várják a szervezők szerda délután a Majorkához.