Június 14-től újra várja a vendégeket az ikonikus budapesti Danubius Hotel Gellért és tágas terasszal hívogató Gellért Söröző. A szállodalánc a különböző kategóriájú fővárosi szállodái megnyitásával minél szélesebb vendégkör számára kínál pihenési lehetőséget Budapest felfedezéséhez. Vidéken pedig a cégcsoporthoz tartozó összes szálloda már üzemelni fog a hónapban, beleértve a városi, wellness és gyógyszállodákat is.

 

A Danubius Hotel Gellért 2021. június 14-én, hétfőn nyitja meg újra kapuit a vendégek előtt, a szálloda földszintjén található híres Gellért Sörözővel együtt. A szálloda összefogásban a Gellért Fürdővel közös csomagajánlatokkal, rugalmas lemondási lehetőséggel, maximális biztonsággal várja vendégeit. A Gellért Söröző & Brasserie már a szállodai nyitás előtt is kitárja kapuit a gasztronómia iránt érdeklődők előtt, hiszen 2021. június 3. és 6. között a „Serfőző Biergarten” elnevezésű sörfesztiválra várja a látogatókat. A sörkóstolók mellett, sörrel készült ételekkel, klasszikus bajor fogásokkal is készülnek.

„A Danubius Hotel Gellért az ikonikus környezet és az egyedülálló fürdő mellett, mindig is híres volt a programjairól, fesztiváljairól. A szálloda a 2020-as nyári szezonban is igen keresett volt. A tavaly nyári pozitív tapasztalatok alapján arra számítunk, hogy a patinás szálloda hírneve és a fürdő elérhetősége kellő vonzerőt jelent majd a belföldi utazók számára idén is. Bízunk a határnyitásban és a nemzetközi sportesemények iránti érdeklődésben, így várjuk a nemzetközi kereslet élénkülését is” – mondta el Liptai Judit, a Danubius Hotels értékesítési és marketing igazgatója.

A Danubius Hotels városi szállodái közül a győri Danubius Hotel Rába, a budapesti Danubius Hotel Helia és a Radisson Blu Béke már fogadja a vendégeket. A kínálat szélesítése érdekében 2021 júniusától pedig további szállodákat nyit meg a cégcsoport a fővárosban. A kiváló elhelyezkedésű, belvárosi Danubius Hotel Erzsébet és a város szívében, zöldövezetben fekvő Ensana Thermal Margitsziget június 1-től nyitott meg, míg az elegáns Hilton Budapest a világörökséghez tartozó Budai Várnegyed szívében június 14-től várja a Budapestre látogatókat.

A már üzemelő vidéki szállodák a győri Danubius Hotel Bük és a balatonfüredi Danubius Hotel Marina, valamint az Ensana Thermal Hévíz és Ensana Thermal Sárvár. További szállodanyitásokat terveznek június folyamán vidéken is: június 10-től a balatonfüredi Danubius Hotel Annabella, június 18-tól pedig már az all inclusive hévízi Ensana Thermal Aqua is várja feltöltődni vágyó vendégeit. Ezekkel a szállodákkal együtt minden vidéki wellness és városi Danubius Hotels és Ensana gyógyszálloda meg fog nyitni júniusban, válaszul a növekvő belföldi igényekre. A kedvező csomagajánlatok mellett rugalmas foglalási feltételekkel, megújult szolgáltatásokkal és különleges programokkal várják a vendégeket.