A magyar-olasz vegyesvállalat 2011 óta dolgozik azon, hogy Mezőtúron bivalytelepet, Gyomaendrődön pedig tejfeldolgozó- és sajtüzemet hozzanak létre, és a bivalymozzarella-készítést megteremtsék Magyarországon.
A magyar-olasz vegyesvállalat 2011 óta dolgozik azon, hogy Mezőtúron bivalytelepet, Gyomaendrődön pedig tejfeldolgozó- és sajtüzemet hozzanak létre, és a bivalymozzarella-készítést megteremtsék Magyarországon.
A legtöbb közkedvelt hazai food truck nem kap engedélyt a közterületen való működésre, ezért a Food Truck Show előtt figyelemfelkeltő demonstrációt rendeznek.
A csopaki bortermelő nyerte el idén az elismerést.
Ezúttal két vidéki étterem séfjét – Macsinka Jánost, az egri Macok Bisztróból és Jahni Lászlót, a balatonszemesi Kistücsökből – kértük fel arra, hogy ajánljanak fogásokat az éttermek számára.
Több érlelt nagy cuvée-t és könnyedebb, gyümölcsös Bock-vörösbort is aranyéremre értékelt a szakértő zsűri két nemzetközi és egy hazai borversenyen.
Meghívót kaptunk, hogy kóstoljuk meg a Meat&Sauce iszlám törvény szerint vágott bárányhúsból készült szendvicsét. Azt nem tudjuk, hogy a halal vágás miatt volt-e olyan finom, sem azt, hogy kifizetnek-e érte 3200 forintot, de hibát nem találtunk benne.