A Magyarországon az Amrest által üzemeltett Starbucks december közepén nyitotta meg a hazai piacon az első drive-thru kávézóját Vecsésen, amelyben egyesíti a kényelmes, gyors és egyben magas színvonalú útközbeni kávézást.

A világhírű kávézólánc már 2010 óta van jelen Magyarországon, 37 üzletével a nagyobb városokban és központi lokációban található meg. Tavaly több kávézóját is megújította, a folyamatos fejlődés következő lépéseként pedig megnyitotta első drive-thru üzletét.  Ezzel újraértelmezi a „Coffee To Go” elvét, miközben megőrzi az oly’ sokak által kedvelt és követett szellemiségét, hiszen a kedvenc Starbucks ízekért és kiszolgálásért pár nap múlva már nem kell megszakítani az utazást, egyenesen az autóból rendelve élvezhetik a vendégek a kávézólánc jól ismert italkülönlegességeit, népszerű süteményeit, szendvicseit és szezonális kínálatát.

„Az első magyarországi Drive-Thru megnyitásával immár 38 helyszínen várjuk vendégeinket országszerte.” - mondta Ewelina Muszynska, a Starbucks Magyarország és Szerbia regionális igazgatója.