A BA-HA-MA’S Nagykereskedelmi Kft meghatározó szereplője a HORECA ágazatot kiszolgáló piacnak. Az utóbbi idők nehézségei ellenére, vállalatunk megerősödve indult neki a nyitásnak. Partnereink megváltozott igényeit maximálisan figyelembe véve készültünk fel a zöld jelzésre.

Bővítettük friss hús választékunkat, így a sertés és baromfi termékek mellett már friss marhahússal (comb, lapocka, nyak, lábszár, bélszín) is tudunk szolgálni. Fejlesztettük kínálatunkat, kényelmi termékekkel, fagyasztott sous vide húsokkal, fagyasztott készételekkel, és erősítettük saját márkás vonalunkat, Passner csirkemell cordon bleu, Passner valódi trappista és Passner camembert nugetts termékekkel.

 Kéthetente változatos akciós kínálattal jelentkezünk, amelyet a hírlevelünkre feliratkozó partnereink emailben kapnak meg.

Az akciós hírlevelekre itt lehet feliratkozni!

Nyitási kedvezményeinkkel igyekszünk megkönnyíteni a szezon eleji feltöltést. Nem csak verhetetlen árakkal, de kedvező finanszírozási konstrukciókkal is készültünk. Új eszközkihelyezési programunk által valódi segítséget kaphatnak a vendéglátó egységek.

A részletekkel kapcsolatban képviselőink adnak bővebb tájékoztatást, de központi elérhetőségeinken is érdeklődhet: +36 27 548 151.

Az elmúlt hónapokban modernizáltuk hűtőraktárunkat, melynek köszönhetően még hatékonyabb és pontosabb kiszolgálást garantálunk. A “zöldberuházás” jegyében a hűtőraktárat napelemekkel láttuk el. 

 

Mi tehát készen állunk, hogy vásárló partnereink igényeit kielégítsük. 

 

Partnereink sikere a mi küldetésünk!

 

(X)