A korlátlan étel- és italfogyasztást hirdető étterem kitiltott egy vendéget. Az étterem vezetői szerint vállalhatatlanul viselkedett, de az Index rejtett kamerás felvételei szerint nem erről van szó.

A cikkben Kázmér álnéven szereplő férfi eleinte társasággal járt a Margit körúti Trófea étterembe, ahol hűségét VIP-kártyával jutalmazták. A kedvezmény és a légkör miatt egyre többet járt egyedül is vacsorázni a vendéglátóhelyre, egészen addig, míg egyszer minden indok nélkül nem engedték be – derül ki az Index cikkéből.

Mint később a rejtett kamerás felvételből is kiderült az étteremnek úgy nem érte meg a vendég fogadása, ha csak egyedül étkezik. Az étterem alkalmazottja el is mondja, hogy ha a jövőben több fővel tér vissza többször, akkor lehetséges, hogy megváltoztatják a döntésüket.

Az Indexnek a Trófea egyik résztulajdonosa abszurdnak nevezte, hogy gazdasági okokból tiltották volna ki a vendégüket, az étterem ekkor a rejtett felvétellel ellentétben már azt állította, hogy a férfi többször is vállalhatatlanul viselkedett, zavarta az ott dolgozókat és a többi vendéget is.

Fotó: Google Map Street View