A H2Offices első fázisa mostantól a Gourmenza nevű prémium étteremnek is otthont ad. A 690 négyzetméteren elterülő, 123 négyzetméteres terasszal rendelkező hely minőségi ételekkel és prémium design-nal várja vendégeit.

Újabb étkezési lehetőség nyílt a Váci úti irodafolyosón. A H2Offices-ben nemrég megnyitott a Gourmenza. Az új helyen az üzleti ebédet keresők és a gyors, de finom étkezést kedvelők egyaránt találnak étkezési lehetőséget. A nemzetközi és magyar konyha mellett vegetáriánus ételeket is kínálnak, a kávézóban az italok széles választéka várja a vendégeket. A néhány hete megnyitott étteremben máris nagy népszerűségnek örvendenek az olasz tésztaételek és a nápolyi pizza.

 "A H2Offices minden tekintetben A-kategóriás irodaház, ezért fontos volt számunkra, hogy olyan bérlői mixet alakítsunk ki, ami ezt tükrözi. A Gourmenza szerepe kulcsfontosságú, hiszen a jóllét egyik fontos eleme az egészséges, minőségi étkezés. Ráadásul maga a helyiség elhelyezkedésével és kialakításával remek célpont arra, hogy időt töltsünk kollégákkal és barátokkal egy finom ebéd mellett” - mondta Cseke Amarilla, a Skanska kereskedelmi fejlesztési üzletágának Magyarországért felelős bérleti és vagyonkezelési vezetője.

 A Gourmenza konyháját Darusha Richárd séf vezeti, akinek három évtizedes ausztriai, németországi és spanyolországi tapasztalata, valamint innovatív szemlélete biztosítja, hogy minden étel kiemelkedő legyen.

 Ahogy Hegyi Attila ügyvezető igazgató elmondta: "A Gourmenzában azt szeretnénk, hogy a vendégek olyan jól érezzék magukat, mintha egy barátjukhoz mennének át ebédelni. Az étlapon a magyar bisztró konyha, a nagymama kedvenc receptjei és a mediterrán ételek, köztük a nápolyi pizza vagy a naponta változó, változatos 2 fogásos menük szerepelnek.”

 

Az étterem belső tere látványos, inspiráló, mégis nyugodt környezetet teremt. Tökéletesen illeszkedik a H2Offices környezettudatos és emberközpontú koncepciójához, harmonikus kapcsolatot teremtve az irodaházzal és a leendő komplexum egészével.

 

A H2Offices irodakomplexum összesen 65 000 négyzetméternyi bérelhető területet kínál majd, 3 épületben. Az első, már átadott, elfoglalt és működő épület nyolc emeletből áll, három mélygarázs-szinttel. A koncepciót a dán Arrow Architects stúdió készítette, a generáltervezői munkát a Studio IN-EX, a zöldfelületek kialakítását pedig a Lépték-Terv Tájépítész Iroda végezte.