A Hampton by Hilton Budapest City Centre – a Hampton by Hilton első magyarországi szállodája, amely Budapest belvárosában található – megnyitotta kapuit a vendégek előtt.

A 219 stílusos és kényelmes szoba mellett a szálloda fitneszteremmel és lobby bárral is rendelkezik, így a látogatók kipihenhetik magukat egy hosszú, a nyüzsgő város felfedezésével töltött nap után. A szobák berendezése a márka nemrégiben megújult dizájnját követi. Élénk színek és modern művészeti alkotások vonják magukra a figyelmet a hotel közösségi tereiben, melyek lehetőséget kínálnak akár napközbeni munkára vagy találkozók lebonyolítására, illetve egy kis esti lazításra, ide értve a rendezvénytermet, valamint a helyszíni parkolást és a vendégek számára biztosított elektromos autó töltést. A vendégek a napot a brand méltán népszerű gofriját is tartalmazó meleg reggelivel kezdhetik, ami a szobaárban mindig benne foglaltatik, csakúgy mint az ingyenes wi-fi. A Hamptonban dolgozók folyamatosan készen állnak, hogy a vendégek számára kivételes élményt biztosítsanak, különös hangsúlyt fektetve a barátságos és figyelmes kiszolgálásra.

 A TIME magazin 2023-ban a ‘One of the World’s Greatest Places’ közé választotta Budapestet.  A Hampton by Hilton Budapest City Centre belvárosi elhelyezkedésével tökéletes kiindulópont a városnézőknek és azon vendégek számára, akik Budapestre mint „kihagyhatatlan úti célra” érkeznek. A város ikonikus nevezetességei, köztük a Szent István Bazilika, a Parlament és a Magyar Állami Operaház kevesebb mint tíz perces sétával érhetők el a hotelből, az ínyencek pedig a séta távolságra található számos éttermekben merülhetnek el a kulináris élvezetekben és a helyi finomságokban. A híres luxus bevásárlóhely, az Andrássy út és a Westend bevásárlóközpont a szállodától mindössze néhány percre található. A hotel közelében számos tömegközlekedési lehetőség is elérhető, köztük az Arany János utcai metróállomás, amely gyalog 2 percre, a Duna-part pedig szintén csak egy rövid sétára található a hoteltől.

 „Büszkén mutatjuk be a Hampton by Hilton Budapest City Centre-t, ahol a Hampton szelleme elevenedik meg. Csapatunk szenvedélyesen törekszik a személyre szabott és kedves kiszolgálásra, biztosítva, hogy minden vendégünknek valóban felejthetetlen élményt nyújtson. Kapuink megnyitásával egyúttal szívből jövő meghívást küldünk mindenkinek, hogy éljen a kivételes lehetőséggel Magyarország híres fővárosának felfedezésére” - mondta Siklósi Anita, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szállodaigazgatója.

 „Budapest egy gazdag történelemmel és kultúrával rendelkező főváros, amely tökéletes helyszín az első magyarországi Hampton by Hilton számára” – tette hozzá Pauline Wilson, a Hilton EMEA Focused Service Operations alelnöke. „Vendégeink világszerte közkedvelt szálláshelyeként örömmel mutatjuk be a Hampton by Hilton Budapest City Centre-t, amely a márka jellegzetes szolgáltatásait és besorolásában a legtöbb kényelmet biztosító felszereltségét hozza el Magyarországra.”

 A Hampton by Hilton Budapest City Centre is tagja a Hilton Honors-nak, a Hilton 22 különböző szállodamárkája díjnyertes hűségprogramjának. A közvetlenül foglaló tagok azonnali előnyökhöz jutnak, többek között a rugalmas fizetési lehetőség révén, amely lehetővé teszi a tagok számára, hogy szinte bármilyen hűségpont - pénz kombinációt válasszanak a szállásfoglalásukhoz, ezen felül exkluzív tagsági kedvezményekben, valamint ingyenes standard wifi elérésben részesülnek, és a Hilton Honors mobilalkalmazást is használhatják.