A Hygolet® 1978-ban alakult Svájcban, innovatív, szabadalmaztatott higiénikus WC-ülőke bevezetésével hogy a legmodernebb, innovatív, költséghatékony, és higiénikus nyilvános mellékhelyiségeket hozzanak létre elérhető áron.
A higiénia és a tisztaság érzékeny terület az ember intim szférájában. A nyilvános WC-k használata gyakran kényelmetlenségek, kellemetlenségek forrása.

Hygolet S3500 higiénikus ülőke

Az új S3500 ülőke megszünteti ezt a kényelmetlenségeket, kellemetlenséget azáltal, hogy bizonyítja, hogy a WC-ülőke minden használat előtt steril és száraz. Biztosítja, hogy mindenki olyan tiszta WC-ülőkét tudjon használni, amin ülhet anélkül, hogy aggódnia kellene a megfelelő higiénia miatt. A hagyományos ülőkék körülményes használata (törölgetése, fertőtlenítése, körberakosgatása wc papírral, akrobatikus mutatványok) már a múlté. Minden egyes használat előtt egy speciálisan kifejlesztett steril Hygoplast fólia vonja be az ülőkét, így vizuálisan is bizonyítva minden egyes mosdóhasználónak, hogy tiszta a WC-ülőke, amelyre leülhet.
A higiénikus toalett ülőke rendszerrel a higiénia biztonságos és garantált!
A mosdó állapota meghatározza a helyről alkotott képet. A Hygolet ülőke növeli a hely imázsát, a szolgáltatás szintjét, a mellékhelyiségek színvonalát, az ügyfelek ill. a munkatársak elégedettségét.

Gyakorlatilag minden wc csészére felszerelhető. Könnyű a karbantartása, kevesebb a munka- és anyagköltség a toalettek tisztántartása során. A toalett papírok fogyása jelentősen csökken, a dugulások megelőzhetőek.
A Hygoplast fólia, amely a WC-ülőke gyűrűjének borítására szolgál, erős, nagy sűrűségű polietilénből készül, ez előállítása és ártalmatlanítása jóval kevésbé káros a környezetre, mint a papír.

2 év garancia - Svájci minőség
Az ülőke már elérhető fekete változatban is. Egyéb termékeinket megtalálhatják honlapunkon: hygolet.hu