Észak-kelet Magyarország ikonikusnak számító szállodai létesítménye a miskolctapolcai Avalon Resort & Spa egységei hozták el idén a legtöbb elismerést az Audi Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz díjátadó ünnepségéről.

A parkon kívül eső, Miskolc belvárosában található Il Baffo by Avalon gyorséttermet az Év Alternatív vendéglátóhelyévé választották, a szálloda pedig helyet kapott a Top 10 Ötcsillagos Luxushotel listáján. Michelin-ajánlott étterme, az Avalon Ristorante és a nemrég teljes felújításon és koncepcióváltáson átesett The Club Avalon névre hallgató kisebb éttermi egysége szintén felkerült a TOP 100-as listára. Az Avalon Ristorante emellett helyet kapott a Top 25 Vidéki Étterem, a Top 10 Éttermi Szervíz, a Top 10+1 Családi Étterem és a Top 10+1 Vasárnapi Ebéd toplistákon is.                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

„Szóhoz sem jutunk! Rengeteget dolgoztunk az elmúlt időszakban azon, hogy a régióban egy olyan egységet hozzunk létre, mely minden igényt maximálisan ki tud elégíteni, legyen szó szállodai szolgáltatásról vagy gasztronómiai élményekről. A tavalyi Michelin-ajánlás volt az első elismerés, mely munkánk gyümölcsét jelezte az Avalon Ristorante kapcsán, és már az is maga volt a mennyország. Most pedig, hogy az általunk szakmailag nagyra tartott Audi – Dining Guide Étteremkalauz is elismeri érdemeinket, újra megfordult velünk a világ. Köszönjük mindenkinek, aki hozzátett ehhez az eredményhez, azt hiszem ma egy új szintre léptünk!” - nyilatkozta Bajusz Gergely az egységek gasztronómiai igazgatója.